۱۶ آذر ۱۴۰۴

اطلاعات تماس

حسین موسوی: مدیریت شهری سمنان تا به حال تعامل خوبی با سرمایه گذاران نداشته است

  • توسط
  • 23 دی 1400
  • دیدگاه غیر فعال شده است

✅دوازدهمین نشست رسمی کمیسیون سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شورای اسلامی شهر سمنان روز چهارشنبه در سالن شهید بابایی شهرداری سمنان برگزار شد .

🔹حسین موسوی رئیس کمیسیون سرمایه گذاری شورای شهر و رئیس شورای اسلامی شهرستان سمنان در این نشست که با حضور برخی سرمایه گذاران با همراهی ابوالفضل ملحی معاون شهرسازی و معماری شهرداری سمنان و حسین عرب سرپرست سرمایه گذاری و مشارکت مردمی شهرداری سمنان برگزار شد گفت: شهر سمنان تا به حال نتوانسته است تعامل خوبی با سرمایه گذاران داشته باشد و باید هدف گذاری دقیق تری در این راستا انجام میشد.

🔸وی افزود: در حال حاضر کمیسیون سرمایه گذاری تلاش می کند دغدغه های سرمایه گذاران را بداند و و دلایل بی اعتمادی برخی از آنها را بررسی کند.

🔹وی ادامه داد: برای اینکه بتوان شاهد همکاری خوبی با سرمایه گذاران بود باید نظر و نگاه شهرداری به این مساله به طور دقیق اعلام شود تا در این زمینه با پیوند همگانی نظرات در مدیریت شهری و شورا بتوان گام‌های خوبی برای شهر سمنان برداشت.

📍instagram:
#Shora_semnan

#شورای_ششم
#روابط_عمومی_شورای_شهر_سمنان

📍web:
www.shora.semnan.ir/

🆔 @semnan_shora

قبلی «
بعدی »

shora.semnan1400@gmail.com