با حضور مدیر شرکت آبفای سمنان درجلسه شورا بررسی شد؛
سرمایه گذاری شهرداری پیرامون جمع آوری پساب سمنان
در جلسه ای که با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان ، شهردارو اعضای شورای شهردر سالن جلسات شورا تشکیل شد، موضوع سرمایه گذاری شهرداری پیرامون پساب شهر سمنان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر سمنان، رئیس شورای شهر پروژه سرمایه گذاری پساب را پروژه ای ثابت دانست وگفت: با اجرای این پروژه و در راستای استفاده از فاضلاب شهری ,کم کم آب مورد نیاز فضای سبز شهری را بصورت کامل از پساب تامین خواهیم کرد.
سید مسعود سیادتی افزود: یکی از اهداف مهم تصفیه فاضلاب شهری جداسازی ناخالصی های آن و از بین بردن آلودگی های آن می باشد تا بتواند بعنوان آب مورد نیاز در صنایع و آبیاری فضای سبز و درختان بکار برده شود.
سید محمد ناظم رضوی شهردار سمنان نیزضمن اعلام آمادگی شهرداری جهت جمع آوری پساب گفت: دسترسی شهر به منابع آبی از مهمترین کارهای زیرساختی بوده و هرچقدر بتوانیم در حوزه های مختلف، آب مورد نیاز را تامین کنیم در حفظ فضای سبز شهری بیشتر کوشیده ایم
وی ادامه داد: کمربند سبز شهری که با هدف کاهش آلودگی هوا و افزایش لطافت آن ایجاد میشود نقش بسیار زیادی در زیبایی و کاهش میزان آلودگی هوا دارد اما سمنان بدلیل عدم آب مکفی فاقد کمربند سبز بوده و شهرداری نیز در بسیاری از مناطق شهر ازجمله مسکن مهر با وجود زمین های مناسب جهت فضای سبز و بوستان هنوز نتوانسته پاسخگوی شهروندان جهت احیا فضای سبز باشد.
مجید نظری عضو شورا در این جلسه این پروژه را پروژه ای انحصاری عنوان کرد وگفت: شهرداری در قالب کار مشترک به تعهدات خود عمل کرده است ، لازم است شرکت آب و فاضلاب ،شهرداری را یک سرمایه گذار خاص نگاه کند که قادر به اجرای این پروژه می باشد.
مهدی خراسانیان نیز بررسی حقوقی این پروژه را خواستار شد وگفت : با توجه به اینکه ۵ سال از زمان این پروژه گذشته باید تمام مطالعات فنی اقتصادی این طرح بصورت جامع وکامل بررسی و آنالیز شود.
عضو دیگر شورا نیز شرایط حاکم بر کشور را یکی از دلایل نیمه کاره ماندن این طرح دانست وگفت: متاسفانه شرایط اقتصادی کشور طوری رقم خورد که شرکت قبلی نتوانست خود را با آن شرایط وفق داده و به تعهدات خود عمل کند.
محمد زحمتکش افزود: با توجه به اینکه نباید هرنوع سرمایه گذاری را در مقطع دید باید توجیه اقتصادی این طرح به گونه ای باشد که بطور مستمر و پایدار بوده و در مقاطع بعدی دچار بحران نشود.
عباسعلی طالب بیدختی و عباس آل بویه نیز ضمن موافقت با این طرح خواستار بررسی دقیق تر و برآورد هزینه آن شدند.
در این جلسه محمد طاهری مدیرعامل شرکت آبفا ضمن پاسخ به سوالات اعضای شورا گفت: شهر سمنان به ۳۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب نیاز داشته که با اعتبارات دولت ۲۲۰ کیلومتر از آن اجرا شد و جهت دستیابی به ۳۵۰ لیتر آب در پایین دست نیاز به نصب ۸۰ هزار انشعاب خواهیم داشت.
وی افزود: با توجه به اینکه اجرای این طرح درشهر سمنان نسبت به مناطق دیگر دیرتر انجام شد در دهه ۸۴ لغایت ۹۴ حدود ۲۲۰ کیلومتر شبکه اجرا و ۴۰ هزار انشعاب نصب شده است .
در پایان این جلسه مقرر شد پیرامون سرمایه گذاری شهرداری در این پروژه، با توجه به اینکه ۵ سال از اجرای این پروژه نیمه کاره گذشته دلایل توجیه اقتصادی این طرح ، برآورد قیمت و سایر موارد بطور جامع بررسی و آنالیز شود.