در راستای طرح جهادی آسفالت ، هزینه ای بالغ بر بیست میلیارد ریال صرف آسفالت معابر شد .
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر سمنان ، در دو ماه اخیر و در اجرای طرح جهادی آسفالت بسیاری از معابر و خیابانهای سطح شهر آسفالت شد .
رئیس کمیسیون عمران و خدمات شهری شورای اسلامی شهر سمنان با اعلام این خبر گفت: تامین امنیت شهروندان هنگام عبور و مرور و ساماندهی وضعیت معابر از مهمترین وظایف شورا و شهرداری است .
مجید نظری افزود : رضایتمندی شهروندان سرمایه و تکیه گاهی برای شهرداری است .
وی داشتن شهری زیبا و توسعه یافته را حق تک تک شهروندان دانست و گفت : چشم انداز نگاه شورا و شهرداری ، نگاه عدالت و توسعه محور به تمام نقاط شهر است .
عضو شورا گفت : بر اساس هماهنگی های صورت گرفته با شهرداری سمنان جهت آسفالت معابر و خیابانها ، آسفالت فینیشر در دو ماه اخیربا متراژی حدود ۶۱هزار متر مربع و با هزینه ای بالغ بر بیست میلیارد ریال تاکنون اجرا شده است .
نظری در پایان اظهار امیدواری کرد : با تامین اعتبار و در جهت رفاه حال شهروندان و همکاری آنها بتوانیم شهری زیباتر از گذشته داشته باشیم .