با رفع نواقص ،شوراها را از حالت انفعالی خارج وپویاترکنیم

  • ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸
  • ۷۴۰ بازدید

عباس آل بویه رئیس شورای استان ؛
با رفع نواقص ،شوراها را از حالت انفعالی خارج وپویاترکنیم

جلسه شورای استان سمنان به ریاست دکتر فخری معاون عمرانی استاندار،خانم شهاب مدیرکل دفتر امورشهری،صمیمیان مدیرکل دفتر امور روستایی واعضای شورای استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر سمنان،رئیس شورای استان با بیان اینکه مشروعیت بخشی به شوراها مهمترین مطالبه جامعه شورایی است گفت : باید با رفع نقایص قانون و آئین نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی متناقض، شوراها را از حالت انفعالی و تشریفاتی خارج نموده و پویاتر کنیم.

عباس آل بویه افزود: خوشبختانه درشورای استان سمنان اختلاف نظری وجود نداشته و چنانچه با عملکرد خود جایگاه خودمان را حفظ نکنیم،دیگران برای ما نسخه خوبی نمی پیچند.

وی ادامه داد:ما باید پاسخگوی انتطارات رای دهندگان باشیم بنابراین نگاه آسیب شناسانه به نهاد شوراها ضروری بوده و تحول در آن باید به صورت ریشه ایصورت پذیرد، با شناسایی دقیق آسیب ها و موانع و تلاش در جهت رفع آنها می توان این نهاد مهم و حساس مردمی را قوام بخشید و کارآمدتر کرد.

پس از ارائه گزارش توسط اعضای شورای استان وبررسی مسائل مربوطه، پیشنهاد تشکیل کمیسیون های مشترک با زیرگروه های مشترک فیمابین شهرداری هاوشوراها وارائه راهکار اجرایی از موارد مطروحه در این جلسه بود.